Движечки чекан за купување дизел, хидрауличен чекан, натрупување на лагер - инженерски машини
 • Д серија Дизел куп-чекан
 • Хидрауличен чекан со серија HM
 • Trench Cutting&Re-mixing Deep Wall Method Equipment
 • СЕМА

  Водечки светски производител на опрема за градење на длабока фондација. И ние сме производител на машини со историја од 100 години.

 • Хидрауличен чекан со серија HM

  Хидрауличен чекан со серија HM

  Хидрауличен чекан серија H260M HM

 • TRD-60D / 60E

  TRD-60D / 60E

  Опрема за сечење и повторно мешање на опрема за длабок Wallид

 • JB180 хидрауличен лагер за натрупување

  JB180 хидрауличен лагер за натрупување

  JB серија Хидраулични плочки за плочки за одење

 • Нови пристигнувања

  SEMW изгради систем ориентиран кон пазарот и посветен на опрема за длабоки основи.

  ЗА СЕМА

  SEMW изгради систем ориентиран кон пазарот и посветен на опрема за длабоки основи. Нашиот тим за истражување и развој на квалификувани специјалисти и искусни инженери, кои работат со Институтот за градежна механизација — Кинеска академија за истражување на згради; Универзитет во Шангај; Универзитет за инженерство во Шангај; и Институт за истражување и инженерство на машини и електрична енергија во Шангај Со долгогодишно истражување и развој, ние иновиравме и развивме многу моќни нови типови опрема, како што се ТРД опрема, куќиште Ротатор ЦРД-200, пред-досаден пред-кастинг „Пилинг Риг“, чекан за дизел купот Д260, итн. Меѓу овие десет напредни видови на опрема, на осум од нив им се доделува трансформација на ново и високо-технолошко достигнување во Шангај.

  SEMW обезбедува „иновативни производи, професионален тим, одлична услуга“ и понудената стратегија за нашите клиенти.

  Производи на карактеристики

  Нашите производи широко се користат во големи инженерски проекти, како што се автопати, облакодери, мостови, метрото, аеродроми, пристаништа, електрани и др.

 • English
 • Macedonian
 • French
 • German
 • Portuguese
 • Spanish
 • Russian
 • Japanese
 • Korean
 • Arabic
 • Irish
 • Greek
 • Turkish
 • Italian
 • Danish
 • Romanian
 • Indonesian
 • Czech
 • Afrikaans
 • Swedish
 • Polish
 • Basque
 • Catalan
 • Esperanto
 • Hindi
 • Lao
 • Albanian
 • Amharic
 • Armenian
 • Azerbaijani
 • Belarusian
 • Bengali
 • Bosnian
 • Bulgarian
 • Cebuano
 • Chichewa
 • Corsican
 • Croatian
 • Dutch
 • Estonian
 • Filipino
 • Finnish
 • Frisian
 • Galician
 • Georgian
 • Gujarati
 • Haitian
 • Hausa
 • Hawaiian
 • Hebrew
 • Hmong
 • Hungarian
 • Icelandic
 • Igbo
 • Javanese
 • Kannada
 • Kazakh
 • Khmer
 • Kyrgyz
 • Latin
 • Latvian
 • Lithuanian
 • Luxembou..